Il Gran Cenone di Fine Anno
L’Astice con Verdurine Grigliate all’Olio vanigliato in vellutata di Topinambour
Astice with Grilled Vegetables flavoured with vanilla Olive Oil and Topinambour veloutè
I Gamberi Rossi di Mazzara con Mousse di Avocado e cremoso di Mozzarella di Bufala
Red Shrimps from Mazzara with Avocado Mousse and creamy Buffalo Mozzarella
I Ravioli di Patate farciti al Caprino, con minestra di Crostacei e Salicornia
Potatoes Ravioli stuffed with Goat soft cheese with Shelfish and Salicornia Soup
Il Dentice al Vapore con Capperi e Pomodorini su Crema di Vongole
Steamed Red Snapper with Capers and Cherry Tomatoes on Clams sauce
Il Cotechino e Le Lenticchie Augurali
Traditional Cotechino and Lentils
Il Rocher di Ricotta con Torrone di Frutta secca e crumble di Cereali in Salsa all’Arancia
Ricotta Rocher with dried Fruit Nougat and Cereals crumble in Orange Sauce
Il Caffè e i Dolcetti della Tradizione
Coffee and Traditional Pastries